Arti23, Spytaj Nexusa na PRIV bo wiem, ze on tez nie ma ofi felg z jakies znaczki przykleil
Znaczki na dekielki w postaci naklejek z plastiku są dostępne na Allegro.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
wiadomo ze octavia "z urzedu" zle sie prowadzi, ale nie daj sobie zrobic wody z mozgu ze niewiadomo jak duze fele dadza ci super prowadzenie, ja kupilem fele 15" i sobie chwale :szeroki_usmiech
Jak ktos lubi "psuc" auto i niezalezy mu na wygladzie czeszki to 15; jak najbardziej wystarcza, tyle ze przy 16'auto juz całkiem inaczej sie prezentuje
wiadomo ze octavia "z urzedu" zle sie prowadzi, ale nie daj sobie zrobic wody z mozgu ze niewiadomo jak duze fele dadza ci super prowadzenie
Prowadziles octavie na felach 16' ? :roll:
Dla mnie po zmianie z 15' na 16' (16x7) w prowadzeniu roznica jest kolosalna ,oczywiscie na plus. Wyglad lepszy juz pomijam ,bo wazniejsze jest dla mnie prowadzenie auta.
Arti23, no BBS są rewelka jeśli można wiedzieć ile dałeś ?
Jasne 1075 zł z oponami, tylko niestety opony miały mieć 3-4 mm a naprawdę miejscami były łyse jak kolano i dotego były tak krzywe i poząbkowane że jak je założyłem to myślałem że mi wszystkie łożyska w kołach poleciały Ale tak to jest jak się kupuje na Allegro, dobrze że przynajmniej felgi były w idealnym stanie , byłem z nimi u fachowca i mówił że nie były nigdzie spawane ani prostowane
Kupiłem dzisiaj naklejki na dekielki ze znaczkiem Skody
Komentarz